Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart där...

Det är snart bara två månader kvar
tills vi nå´r den av alla da´r
som är den bästa da´n vi har!

På den da´n vill alla vara hemma
om alla fick bestämma
men det blir oftast
en annan femma...

Dagen delas upp med besök åt olika håll
när man fått till en bra paroll
och på allt fullständig koll.

Och man håller rättvist tiden hos alla
och vet precis när det är dags att kalla
ihop truppen när man vidare skall knalla...

Så rullar dagen på med ögat på schemat
inget får alls störa just det uttänkta temat
för innan dagen är helt förbi
skall ju allt där hemma ju också bli
stunden då maten äts enligt traditionen
och väntan på just den där personen
som just den kvällen stannar till hos oss
med sin nissande blossiga kaross
det är väl vad vi väntar på förstås...

Men det finns ju en annan Boss...












Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-15 23:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, man börjar så smått ana och ladda.
2013-10-16

  Irene Åberg
Hej Britt
Julen är snart här
Jul*Glädjen får du dela
med alla dina Kära
Strålande Stjärna
Så Nära
En Önskan om en
God*Jul/Kram
2013-10-16

  lodjuret/seglare VIP
Oj, jag trodde texten handlade om Lucia. Hon som med ljus i hår kan säga 'nu är det nära, nu bränns det'.
2013-10-16

  Lars Hedlin
TAck för en fin Berättelse!
2013-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt