Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politikerförfall...







Skolad sedan barnsben
in i politiken.
Verklighetsuppfattning!
Nollställd! Man blir sviken.

Inte gjort ett handtag,
ut i arbetslivet.
Frotterat sig med klyschor,
av mor och far, är skrivet.

Om snorvalparna dansar,
sin lattjo lajbans lek.
Då kan vi se i skyar,
ett pengahungrigt svek.

Väljarna så dumma,
lyssnar på allt ljug.
När fraserna i facit,
talar båg å bug.

Så tänk nu noga efter,
släng ej bort er röst.
Bland guld och gröna skogar,
där får du ingen tröst.





ME/2013-10-16










Fri vers (Fri form) av Madjori
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-16 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori