Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påläggaren...

Rik 70-årig man vigs med ung tös i Royal City
folk sa, det sägs, du ljög om din ålder, not at all witty...
-Bara, nå´t år så...
-Va´ sa du, femti då...
-Inte alls jag drog till med talet nitti...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2013-10-16 15:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) Skoj
2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt