Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konsekvensanalys

snacka
kan man
och flyga bort genom stratosfären
gör man
koldioxidspyende
när vädret är sluddrigt

liksom talet blir
hos dem
som
ej
vill
ändra
sina
v
a
n
o
r

"problemet gäller inte mig"
intalar man sig

"hej
i Namibia är vi"

men jag bryr mig inte så mycket
nyttjar vindkraften
och seglar till Väderöarna
utan att skicka kort
lyssnar till ejdrarna
som redan spelar för nästa vår
och ser sångsvanarnas höststräck ut över havet
bort mot Skagen
medan båten
sakta porlar mig fram över sjön
outsägligen




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-17 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP