Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap har inga gränser

Den ser varken till ålder eller kön
den har en inställning så skön
och överallt sår den sina frön...

När den sen nått in över alla krön
slår den sen läger och dess lön
är när det mellan folk spirar upp
en grön kvist till nästa
av vänskapens sådd
då är föresatsen nådd
att den är så bra
att fler ges chansen
att just den testa









Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-17 14:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Goda råd är dyrköpta, man måste pröva först och före kanske även 'misslyckas'.
2013-10-17

  Palett
Kloka ord om vänskap !
2013-10-17

    ej medlem längre
Ord om vänskap som är klokare än du tror. Eller du kanske vet?
2013-10-17

  Lars Hedlin
Mycket stor insikt här ;) kram
2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt