Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friendzonad

Jag undrar varför
jag rutar in mig i dig
Det finns ju så många
Andra för mig

Som om du skulle
Vara speciell
Eller räcka till för
Mer än en kväll

Som om du skulle
Ge mig något mer
Än vad alla andra jag ser

I lust och fägring stor
Du är inte så speciell
Som du tror
Dela livet med dig
Vore slöseri
Jag blundar och ler
Och ser på ditt svineri

Du, du friendzonade mig
Men jag är redan över dig




Fri vers av SellwiN VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-18 05:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP