Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga tro, på kärleken

 

 

 

 

 

det finns en mening att älska

det finns en mening att tro

att kärleken övervinner allt

fast ödet ställer allt på kant

 

 

 

 

när våra hjärtan är som svagast

och kärleken nästan kapitulerar

hur mycket vi än kämpar emot

var finns meningen, vad är sant

 

 

 

 

så vad du än vill tro

så finns det en kraft

som håller oss hårt

bundna tillsammans

om vi låter den gro

 

 

 

 

du måste inse och förstå

att styrkan finns inom oss

och att styrkan kan bygga

den starkaste, hårda bro

då kan inga floder

inga stormar

inga bränder

stå emot

 

 

så våga tro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 *(Musik: Jennifer Rush "The power of love", guitar cover)

 




Fri vers (Fri form) av Nina.H
Läst 906 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2013-10-18 12:08



Bookmark and Share


  Niklas Liljehammar
Så fin text!
2016-02-25

  Siggesdotter
Tack Nina för denna fina, sanna, starka uppmaning! Tänker också att "kärleken har många ansikten och kan ta många uttryck" men är den KRAFT som håller ihop allt och skapar mening i våra liv!
2013-11-09

  Ljusletaren
Ja, jag vågar tro :-)

/kram
2013-11-06

    ej medlem längre
Kloka rader, våga tro..
2013-10-24

  Pärlemor
Otroligt fint Nina! Tro, hopp och vilja fullständigt sköljer över en då man läser dina varma ord. Tack för det!
2013-10-23

  Tino
positivt och hoppingivande
2013-10-21

    ej medlem längre
Tron kan försätta berg, vackert.
2013-10-19

  Bo Himmelsbåge
Störst av allt är Kärleken!
Så våga tro på den!
Ge den all näring,
all ömhet o värme
vi mäktar, så övervinner
den ALLT!!!

En härlig dikt
som ger oss kraft,
tro o hopp
att lyftas mot Kärlekens
högsta höjder!

Romantisk bild
o sensuell musik
som ytterligare
lyfter oss i tro
o ande!
2013-10-19

    Birgersdotter VIP
Vi kan -vi vågar...fin uppmaning
2013-10-18

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket fin uppmaning..."så våga tro"...
2013-10-18

  Lars Hedlin
Så fin så öm!
2013-10-18

  aol
så vackert klokt skriftat vännen,
2013-10-18

    Dan Myrbeck
Bra med "styrkan finns inom oss"
2013-10-18

    ej medlem längre
Smäktande ljuv inledning på fredagsaftonen
fredagsmys helt enkelt!
KramZ*
2013-10-18

  Palett
Vacker text, så kloka ord.
2013-10-18

  Ljusletaren
Jag tror och jag håller helt med ;.)
Får mig att tänka på min egen dikt om att bygga broar/kram
2013-10-18

  Fem hjärtan VIP
Åh, så underbara och kloka rader..!
2013-10-18

  Angel of love
Helt underbar text, bokmärker såklart!
2013-10-18

    ej medlem längre
Ömsint och vackert skrivet!
Tycker mycket om din text..
2013-10-18

    ej medlem längre
Viktigt att tro på kärleken och på sig själv. Kloka ord och fint skrivet.
2013-10-18

  Robert Jonsson VIP
Fint Nina om att våga tro. Att våga släppa taget och falla mot något skrämmande till vackert.
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Nina.H
Nina.H