Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst svävar natten

Tyst svävar natten i mörkret

på glidande vingar

Ur ett halvöppet fönster

från våningen ovanpå

nattradion klingar

Med halvt öppna ögon

du genom rummets

halvmörker stirrar,

innanför den svettvåta pannan

tankarna irrar


Ännu en natt med huvudet fyllt

utav tankar,

ännu en natt

med ett hjärta i bröstet

som rusar och bankar




Bunden vers (Rim) av Stigi Skog
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-18 18:34



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Precis så kan det vara.
2016-01-04

  Anita Westin
En behagligt rimmad text. Så kan det vara. På natten.
2013-10-18

  axveronika
Bra fångat!
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog