Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till M A-D (II)


Flod, död, regn

 

Under symbolisternas

gråa regn går vi

 

tysta över Pont Neuf

ur flodens tigande vatten

 

gråter de döda och natten

håller oss om

 

det brustna livets

varandra

 

om livets

andra




Fri vers av petter rost
Läst 336 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-10-19 11:49



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Att överleva mörker är att segra
2013-11-07

    Amisan
Jag försöker minnas franska symbolister och undrar om initialerna är någon konstnär...när jag inte kommer på något låter jag texten tala direkt utan det snobbiga överjagets kontrollerande, och då - läser jag om och om de fantastiska orden:

"det brustna livets
varandra"

outsägligt vackert!
2013-10-21

  Lollitta VIP
Katt !!!!!

+++++__________för bilden
2013-10-19

  Lollitta VIP
flodens tigande vatten



gråter de döda och natten


___________________________+++++
2013-10-19
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost