Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp det inte över tröskeln...

En bekant på stan, hon sa här om da´n...
Hu såå grått väder...
Vara ute nu, ej kul du!
Jag sa bara vad då?

Det hjälper inte alls att klaga
bara glatt se sig om efter något annat
och då kanske hitta något som kan behaga
och be missmodet att draga
eller helt enkelt låta det ta sig av daga!

Och det på direkten
och se´n kan man bara
njuta av den goda effekten
och bli jätteglad över
att man till intet sen
med sitt gapskratt
har spräckt den!






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-19 12:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så sannt!
2013-10-20

    ej medlem längre
Gott om att ödmjukt njuta av att man får uppleva väder alls.
2013-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt