Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid nu, för all tids alltid

Så vackert du ler
så om du slumrar
eller är vaken

Idag gör det ont
det band som finns
som kan brytas
av livets hårdhet

Du vaknar
tittar på mig
törstig
sen ber om min hand

Dämpar ljuset så du inte ser mina tårar

Håller din mellan mina
värmer
ser ditt lugn
ler din värme
och finns kvar
vill inte släppa fastän du somnar
vill finnas vill vill

Jag ger dig mina andetag....




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-19 21:24



Bookmark and Share


  aol
underbart ömt nära skaldat här blev så berörd, kram,
2013-10-20

  träsnidaren
Mycket fint...kärlek!
2013-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen