Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina ordböcker ligger nedpackade i flyttkartongerna
så jag kan inte verifiera order sartomortal,
mitt nya liv,
so what om jag stavar fel



Sartomortal


Tränar yoga
med min gamla
halvtrötta kropp


tränar sinnet
positivt tänkande
glädje och skratt


kan nästan gå ned i spakat


tankarna gör kullerbyttor


snart är målet nått




Fri vers av Nic
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-03-10 21:17



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Det låter skönt...och titeln är perfekt till denna mysiga dikt
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic