Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är lätt att vara efterklok...


Felaktiga beslut och trasiga tankar...

Jag vet att jag gjorde fel...
Men för mig, har det känts rätt...
Men nu, vet jag ej....
Vad som egentligen, var rätt...

Jag har lätt för ord...
Dem är mig alla, väl bekanta...
Jag vet hur dem, ska användas...
För att ge rätt effekt, på de som lyssnar...

Jag sökte aldrig, det som nu hänt...
Men kan inte heller, göra det ogjort...
Jag vill be om ursäkt, för allt jag gjort...
Men det finns inte ord till det...

Det som hände, kommer mig alltid hemsöka...
Jag kommer alltid, att minnas det...
Förlåt, för det som hänt...
Förlåt, för allt...




Fri vers (Fri form) av Natte_Ravn
Läst 398 gånger
Publicerad 2014-01-20 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Natte_Ravn
Natte_Ravn