Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omskriven dikt av Gustaf Fröding, en kärleksvisa


Min katt

Jag köpte min bondkatt för inget
Nu är han båd gammal och grå
Så vacker, med kärleksfull tillit
Så vacker min katt är ändå




Bunden vers (Rim) av Mona J.
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-20 22:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ömt och vackert
2013-10-21

  Magnus 7.0
fint!
2013-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Mona J.
Mona J.