Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration av Erik Johan Stagnelius - Amanda


Amanda och August

I blomman, i solen
Amanda jag ser.
I sängen, i stolen
hon vilar, hon vet.

I vårvindens anda,
väcks kärlekens lust.
Åtrå och vällust,
så känner Amanda.

Full av kärlekshormoner,
ropar August utanför.
Med lockande toner
han Amanda förför.

Här jamas och ylas
med kärleksfull röst.
Ingen tid till vila,
vi vill para oss först!

Med lust och med trånad
till målet de når.
I vårsolens månad,
de går båda två.




Bunden vers (Rim) av Mona J.
Läst 505 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-19 14:33



Bookmark and Share


  Ronny Berk
förföriskt i bild och text, ja !
2015-05-07

  Lars Hedlin
Härligt ;)
2014-01-21

  louisegirl
Så fint!
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Mona J.
Mona J.