Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med inspiration av Edith Södergran


Kattens mörker...

Silverskira månskenskväll
Nattens katter firar
Nattens mörker
intressanta saker döljer
Skuggor falla över vägen
Vart tog den lilla musen hän,
och alla dessa flygfän?
Tysthets djup i sommarens mitt
Sömn och dröm
Dock ej för alla
Nattens mörker jakten kallar




Fri vers av Mona J.
Läst 504 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-19 00:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen fint skriftat!
2014-02-19

  Monika A Mirsch VIP
mjukt och ljuvt bland mörka skuggor - hälsar en från Edits land
2014-02-19

  Katinka VIP
Jättefin. Fingertoppskänsla för kattsinnet.
2014-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Mona J.
Mona J.