Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Hund vs katt

En katt och en mus
i vårt hus...
Om en stund
är kattens mage rund...
Vad fan, sa matte, var är vår hamster?
Har du ätit upp den din jävla gangster?
Ut med dig din lea katt
du får sova ute inatt!
Katten sitter ute och gnäller
hunden skadeglatt skäller!
Hamstern har smitit
(sitter under diskbänken)
hunden har skitit
(på nya mattan - tänker... än sen?)
Katten får skulden
för allt som jag gör
Inget mera gulligull
-jag hoppas han dör!




Bunden vers av Mona J.
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-24 17:47



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Haha! Vill ge dig ett lästips som
du inte får missa:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1614590

2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Mona J.
Mona J.