Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi tycker lika

 

Vi tycker lika

om en tråkig syssla

- först rusch och sen dusch

 




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-20 22:50



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
En haiku huggen ur den grå vardagen. Snyggt!
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP