Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Purpurgas

Molnet du viger, vi ser dig
du niger och blandar i dig
bloody mary, rom och cola
stiger uppåt i solen, styrker med gihan

vi förutfattar, sparar pengar och tankar, tid, vi ser inte alls så långt som du
vi hoppas, men orkar aldrig, väljer alltid fel
vi tar ett steg, sen går vi hem igen, ligger på soffan, vilar upp oss
fem veckor går, du är trött och har ont i magen, jag kastar blickar och du fångar dem med din hands-free

jag längtar till dödsångest för då får jag skina som en diamant en sensommardag

MED DIG.

Terminus. Skedulera.




Fri vers av Love von Melen
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-01 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love von Melen
Love von Melen