Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaviarbarn

Jag är ett kaviarbarn,
skapat av IKEAideal.

Gener av både mor och far,
perfekt min framtid var.

Tills tiden drog,
och där jag stod.

Utan rykte,
med inget i sikte.

Varför behöver jag moralen,
när jag inte uppfyller idealen?




Fri vers av Tekla F.
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-21 14:35



Bookmark and Share


  Robin V
Skarpt! Gillar väldigt mycket.
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.