Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med inspiration av Fröding, Änglakärlek och Djävulskärlek


Musens klagan

Du, som biter
Du, som sargar
Du, som sliter
mig i trasor
Du, som river
i din iver
att mig såra

Du, som bet av
mig svansen

Fick mig tappa sansen

Slag och bett av
djävulskatter,
Mitt ibland fasor,
bett och slag
darrar jag
av förtvivlan

Pina,
förtvina,
Livskraft som sinar
Bita ihjäl
var kropp och själ,

Ej våga se
i ögon, som de,
Jag ber
Du ler
ifrån helvetet

– Vad jag vill?

Bit fan inte en gång till!




Bunden vers (Rim) av Mona J.
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-21 23:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
berörande..
2013-10-22

  Lars Hedlin
Starkt känslofylld!
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Mona J.
Mona J.