Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekännelse (eller jag har inte en aning)


Det är dags att erkänna
att jag inte har en aning om
vad jag håller på med

Att jag inte bara
inte vet vad jag vill
utan inte heller vad jag känner
och tänker

Att jag är så svart eller så vit
för att jag är så jävla rädd
för att vara grå

Att jag blir så provocerad
av människor som är lite suddiga och vaga
så att jag hellre provocerar
på ett omoget och trotsigt vis
än framstår som otydlig
i konturerna

Jag vill vara skarp i alla konturer
och bråkar hellre
och skapar drama
på ett bestämt
och svartvitt sätt

än erkänner

att jag inte har en aning om
vad jag håller på med




Fri vers av MissFluff
Läst 482 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-10-22 00:15



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
sköna gudinna
fortsätt så vara du
2016-08-13

    J. Herward
Känslor är fint, nackdelen är att det så lätt kan bli söligt, att man hellre stannar i något som annars borde göra en säker, när man måste fråga, är det rätt då? Grumligt skickt, det är svårt att se när något frestar, att hålla huvudet och mun åvanför ytan, andas ren luft, man vet att man behöver men modet sinar. Sådana tankar och mycket till växer genom denna dikt som jag, en märklig figur känner samhörighet till. För ajg var nyss där.
2013-10-25

  Angel of love
Gillade denna mycket.
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff