Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2013...


Hur man väljer att se....

En hemkomst
till ett ensamt hus

oktoberdunkel

kuling från omvärlden
fönar björkarnas rufsiga höstfrillor


sällskapsljud till fikat
katters torrfoderknaprande
ekande i köket

en doft av kokkaffe
och vemod

eller

kanske doft

av hemtrevnad




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-22 18:44



Bookmark and Share


  maria kide
Hemtrevnad, när den är som tacksammast. Bra skrivet, jag förnimmer doften av kokkaffe och höstvindar
2013-11-13

  Gerd Vading
Nostalgi: doft av kokkaffe och vemod.
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP