Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslor som bensin


du ifrågasatte mina motiv
ville få en kraftig reaktion
pratade om känslor som bensin
pratade om fulländad motivation

på något vis är det likadant
vi vinner lust men förlorar djup
vissa stunder är det optimalt
men allting har en tendens att ta slut

kanske lärde jag mig värdet
av en vardag formad för två
kanske vet jag ingenting om kärlek
och river upp allting ändå

 




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 386 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-10-22 19:17



Bookmark and Share


  aol
fint skaldat här vännen,
2014-01-25

    ej medlem längre
De fyra inledande raderna får mig att tänka på en motorsåg! Du beskriver nån som är lika kall som stålet på sågen i avstängt läge=O Huvva!
Mycket bra skrivet-förmedlat!
Z*
2013-12-13

  Peter Stjerngrim VIP
Inte helt osökt väcks en känsla inom som liknar den jag stundom kände
en gång när jag brukade lyssna
på danska gruppen Gasoline's sångtexter ...
2013-12-13

    ej medlem längre
O vad bra!
2013-12-01

  Magica VIP
Mycket poetiskt och berörande!
2013-10-24

  Pärlemor
Mycket kloka men också tunga funderingar, framförda som om det vore ett enkelt resonemang på 45 sek. Och på rim dessutom. Jag är helt blown away! Applåder!
2013-10-23

  Katinka VIP
Kanske finns det en glöd i vardagen för två om inte kärleken brinner upp och förkolnas. Väldigt snyggt upplägg på denna. Bra bra!
2013-10-22

  Tess74
Fan Mickey du har överträffat dig själv här! Så jävla snyggt rimmat. Klass och stil och en text som fångar upp massa känslor. Grymt
2013-10-22

  Solitaire VIP
Nu blev jag bara sittande
Vad skulle jag säga...
Bara att här kan en bli kvar
i dina rader, i dina ord
länge, länge...
2013-10-22

  © Weronica Lindholm
Vackert skrivet
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike