Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära att älska allt du är

Ja mitt hjärta sov i ett töcken i mitt kalla rum
men egentligen var jag full och dum
Det fanns så mycket jag borde gjort
men livet gick för fort

Och alla tårar jag lyckats supa bort
med ett hysteriskt festhumör
För mig blev kärleken en elakartad tumör
Det fanns ingen bot för jag var inte där
Lyckades med en magisk manöver
att se ut som jag fanns här

Så riv mitt försvar stråla mig frisk
jag öppnar min sårbarhet på egen risk
Men jag vill att just du ska veta att jag
plockar betor i ett land av mitt självförakt
Ska inte sortera mera vad vem och vad
som aldrig blivit sagt

Så nära att älska allt du är
vill bara inte bli sjuk igen
och bli drabbad som kär




Fri vers av Spirit
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-03-11 00:51



Bookmark and Share


  K*
bra innehållsrik text om känslor med rimm som flyter på rätt sätt ! :)
2006-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit