Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hejdå Göteborg.

 

 

Hejdå Göteborg
snart säger jag
Farväl
Du har
återigen
drivit iväg mig
till ett ställe där du inte är.

Hejdå Göteborg
jag säger som det är:
Jag hatar dig lika mycket
som jag älskar di
du har gjort mig till den jag är

Jag har upplevt mycket här
Tonårs-kärlek och lögner och svek
glädje och skratt och hat och sorg
vänskap och du har gett mig minnen
som jag önskar gick att glömma bort

Hejdå Göteborg
jag växte upp hos dig
Hela mitt liv låg framför mig
du krossade mig
Ännu en gång

Hejdå Göteborg
låt oss avsluta det här
vi kommer ses igen,
för kärlek som vår
går inte att helt gå ifrån

Men fram tills jag återvänder
till de gator jag gråtit på
ska jag försöka glömma det du gjorde mot mig. 




Fri vers av entusiasm
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-23 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm