Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson


Nuet

När man väl inser
att livet inte är
oändligt


Blir


det garanterat enklare
att leva i NUET!






Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-23 19:07



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Ord av tyngd och kraft!
Dina ord bär och jag håller med/kram
2013-10-31

  Palett
Visdomsord att ta till sig. Bra text !!
2013-10-24

    ej medlem längre
bra skrivet!!
2013-10-23

  Lars Hedlin
Vishet i orden!
2013-10-23

    ej medlem längre
Då får man ta vara på tiden bättre, inte slarva bort dagarna. Kloka ord.
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson