Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under stambytet

 

Under stambytet

borrade man hål i golvet

vid sophållaren

 

Risk finns att hon kastar 

ned soporna till grannen

 




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-23 20:24



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vilken kul tanka,
stambyte utan bortflytt har sina sidor...
2013-10-24

  KYREUS of Sweden
Nääääjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP