Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varmpyrbarn, nattuggla, sjusovare

Det är synd om dom,
som sover.

När de vaknar,
är solen uppe.

Det är sorligt att skriva allt de missar,
en riktig höstnatt.

Jag är ett varmpyrbarn,
nattuggla,
sjusovare.

Men vad spelar det för roll?
Den enda jag delar mörkret med,
är mig själv.




Fri vers av Tekla F.
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-24 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.