Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

COWBOY MYROR

Jag har haft och har så svårt liv
så jag har känt mig mer som
en cowboy en kvinna.
Satt och spelade gitarr i
skogen reste mig och fick se myror.
Tänkte vilket liv dom har
när min sko trampar på dem.
Stackars lilla myra.
Än idag försöker jag undvika
att trampa på myrorna.

MaRit MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-24 12:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En tuff tjej!
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos