Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra på rad...

Att se sig för
för mycket
kan vara att
mista hela stycket...

Aldrig är något förlorat
eller ens misslyckat
innan man gett upp...

Då är man gammal och grå
när man aldrig mer
tänker på: Framåt så bara gå!

Kärleken och lyckan är fria ting
kan ej styras eller tyglas av någonting
om de inte själva av egen kraft fått till en sving!







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-24 15:06



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket bra skrivet
2013-10-25

  Eva Langrath VIP
Så fint du fått till det om hur vi kan förhålla oss till livet under vandringens gång.
2013-10-24

    ej medlem längre
Upplyftande påminnelser!
2013-10-24

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt
Vad rätt du tänkt..
Med 4 på rad...
När du Skaldat..
Detta stycke...
Jag gillar Det mycket/Kram
2013-10-24

  Lars Hedlin
Bra skrivet!
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt