Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klart som...

R oman heter ju din kille
O ch vad är han då för sorts snille?
M en det du ju ser
A tt svaret namnet ger:
N juter av "ekrodd" det gör Ville




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2013-10-24 15:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) Så kan det va
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt