Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu kommer vi fram till strecket. Vi Stoppar där.


Det finns en start och ett stopp.

Skulle inte det vara en funktion
som programmerats in av någon?

Att vi kan växa...
och att det slutar upp...







Fri vers (Fri form) av vildvin
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-24 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin