Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll min själ

 

 

 


Från djupet
av ett blödande sår
som aldrig läkte kom jag



men


Varför är det så 
att när vi har lärt oss att skriva,
leva och älska

så dör 
vår tid ut



Jag avundas spädbarnen 
eftersom de är de enda 
som har rätten att skrika 

och de är de enda 
som har förmågan till det 
innan livet tämjer deras stämband 
och de lär sig tystnaden




Därför 

vill jag tala
utan formulering



älska
formlöst 



leva
oformbart 



vill bara 
krypa in i 
moderns famn 



Åh..

 

vill bara 


ha liv




Fri vers av issac.a.m
Läst 886 gånger och applåderad av 47 personer
Publicerad 2013-11-11 21:45



Bookmark and Share


  älvdans
Känslan i texten fångar mig .... tätt inpå ...
2015-01-09

  agneta pichler
otrolig är din skrivarkonst
tappar andan lätt..
när dina ord når mina ögon
2013-12-25

  Maria Zena Viklund
Åh vill bara ha liv, så stark är din text förlorar mig ett tag i världsrymden av dina ord som är som en seglats på de sju haven
2013-12-10

  Ninananonia VIP
Tycker om..
2013-11-30

  Tess74
Shit vad bra!
2013-11-20

  Hon kallar sig poet VIP
Respekt. Punkt. Bokmärkt.
2013-11-18

  Katinka VIP
Din dikt griper tag i hjärtat. En livsvisdom, smärtsam och sann.
2013-11-18

  Angela Bohlin VIP
Fin!
2013-11-15

  Schizooliza
Tja...bebis kan man ju ej bli direkt men rockstjärna skulle ju kunna gå ju...:) själv nödgas jag tyvärr att skrika ut o skriker på den vuxna likriktade tysta ignoransen som dödar. Så skrik ut du!:)
2013-11-13

  agneta pichler
ryser av dina ord
som beskriver
så väl saknad smärta
Och insikten
att tiden rinner
och de snabbt
2013-11-13

    Max Poisé
Starkt! Gillar stämningen du skapar i din text!
2013-11-13

  Maria Sundelin VIP
Bra fångat om livet outgrundliga "krav"
2013-11-12

  b.c.
att leva oformbart.. fint.
2013-11-12

    sunnanvind
Läser o mina tårar kommer...
2013-11-12

  Linda CH VIP
Gripande och sann!
2013-11-12

  ~LillMarlene Landen~
starkt
2013-11-12

  Suzy med punkterna
Som ett tyst sker i natten.
Känslosamt och levande.
2013-11-12

  Angel of love
Väldigt fin, föll också lite extra vid
"Jag avundas spädbarnen
eftersom de är de enda
som har rätten att skrika"


2013-11-12

    ej medlem längre
Åh, vad bra. Det där med spädbarnet, jag ryser.
2013-11-11

  Teresia Ridell
Vackert !
Ja blott ett spädbarn kan till fullo leva sina känslor helt ut. Så sant och äkta utan att hålla tillbaka.
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m