Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The sailor

Hon kommer att frätas bort
så han gifte sig med havet
och flydde från kvinnan i sitt liv.




Fri vers av Tidslös
Läst 525 gånger
Publicerad 2006-03-11 10:10



Bookmark and Share


  galjonsfigur
åh. något svårtolkad. men mycket, mycket bra! :]
2006-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Tidslös