Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömde inatt

Jag drömde i natt
att jag fick
hålla om dig

Det var så verkligt

Jag kunde känna din skäggstubb
som rev mot min kind
och ditt hår
som kittlade lite lätt vid mitt öra

Min näsa
djupt begraven i ditt nyckelben
Din doft
så berusande verklig

Dina starka armar
höll mig
i ett tryggt och stadigt grepp
runt min midja

Sammanfogade
smälte vi ihop

Likt de två starkaste ämnena
förenade

Det var så verkligt

och just då

vaknade jag..




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-26 09:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint så längtansfullt!
2013-11-04

  Angel of love
Åh ibland vill man aldrig vakna..
Längtansfullt med saknad i orden.
2013-10-26
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet