Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(lönn i oktober i år , eget foto )


Vad gör du mig

 

Vad gör du mig

Vart för du mig

Vad tar du dig

för med mig

 

Hur du rör mig

Hur du berör mig

Hur jag berörs av dig

 

Du stör mig ej

Jag blir mer ja än nej

Ja, jag berörs av dig

 

Var kom du ifrån, säg

Var det från himmel eller helvete, säg

Nej, säg det ej

Jag vet ju allt om dig

som du om mig

Vi kom från allt

till oss till slut

till vår början

 

Hör du mig

Jag hör dig

Vi hör ju samman

med varandra nu

 

Nu, Nu

 

Jag & Du

 

 

 

2013-10-26 ©2013 emca-Eva Akinvall




Bunden vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 1441 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2013-10-26 18:43



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Mjukt och vackert
Grattis
Ingrid Trolle
2013-12-09

  Lärling
Med många små ord har du skrivit om det stora att höra ihop. Mycket fint!
2013-12-05

  Bibbi VIP
Grattis till "UTVALDA TEXTER"!
2013-11-12

  axveronika
Mmm, så fin! "Jag blir mer ja än nej" - superbra!
2013-11-11

  Katinka VIP
Jättefin, helt logisk och ologisk, som kärlek:-)
2013-11-11

  ResenärGenomLivet VIP
Fina funderingar...vackert skrivet...
2013-10-27

  Bibbi VIP
Jättefin.
2013-10-27

  aol
värme kärlek,
2013-10-26

  Annie b'larsson VIP
Kärlek.
2013-10-26

  Olle the Bulldog/Olle Ekman
Fantastisk mjuk,
melodisk och följsam
språkbehandling
och vackra rim!
2013-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)