Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig


Gudinna,

vackraste
ljus

naturkraft

av ängars
sköna



dina solar
smekt min

tro



din närhet
rymt


allt


mitt enkla
någonsin


längtat





Prosa av Anders Granström
Läst 507 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-10-26 20:32



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Väldigt fin och kärleksfull hyllning!
2013-11-13

  mysing
Ömsint hyllning... Vackert.
2013-11-09

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
så avskalat sparsmakat och stilrent.. får mig att faktiskt tänka på Giacometti, en smal gående man gjuten i brons. Stor applåd
2013-11-01

  Sofhia Wirström
rader med magi
vackra
ömma rader
2013-10-28

  träsnidaren
Fint
verkligen. Mycket känslosamt.
2013-10-26

    ej medlem längre
Mycket vackert diktat, fin hyllning till Gudinnan.
2013-10-26

  Maria Sundelin VIP
Få ord som berättar mycket
2013-10-26

  prinscess VIP
vad vacker
2013-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Anders Granström
Anders Granström