Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott finns i vått!

Tänk en viss fisk och atoller
har lika namn spelar olika roller
fisk öring den är
bäst för katten här
med mat den honom alltid håller




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-27 07:58



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
klurig..tyckte om
2013-10-27

  Lars Hedlin
;)
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt