Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag fick tillåtelse att berätta om tankar som kommer när man bosätter sig i en dröm som saknar all grund och alla förutsättningar; en god vän som bor utomlands är drömmande och romantiskt lagd


skulle kunna drabba vem som helst ( choka )



" tänk att jag var så

tonårsaktig bara för att

jag träffat någon

jag trivdes med, tyckte att

vi båda kände

likadant; trots att vår

kontakt var själslig,

ändå upphöjd på något

oförklarligt sätt!?

jag fyllde mina dagar

med tankar på dröm, -

dem skulle jag känna, vid

det här laget,

väl igen, egentligen,

för de är alltid hopplösa

det skulle jag...


men man är sent mognande?

eller fritt

svävande i förhoppningar,

om att få njuta

om att betyda mycket, -

helt avgörande

livslust före dödslängtan,

för någon fin

som behöver just ens stöd

och ens glädje, och

livserfarenhet som finns...?


vad tror du, är jag

tokig när jag ej slutar

hoppas? och drömma bort mig..? "






Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-27 20:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bRA VÄNNEN!
2013-10-28

  ULJO
Fint skriftat, hoppet är ju det sista som lämna en
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran