Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirakel

En liten simpel spindel
ett mirakel med rätt
naturens lilla underverk
och viktig på sitt sätt

Ett barn är ett mirakel
så mäktigt att förstå
den största av gåvor
ett föräldrapar kan få

Vår snurrande planet
en stjärna bland flera
miraklet i rymden
som gärna vill briljera

Blomman där på ängen
vacker när det är vår
ett mirakel att lita på
så säkert varje år

Någon väckte miraklet
och skapade vår jord
årstider så vackra
och ljuva kärleksord

Det största av mirakel
är det som kärlek ger
mellan man och kvinna
en välsignelse som ler

Regn och sol tillsammans
miraklet i vår värld
två kombattanter
som leder tidens färd

Ett frö som ger liv
djur och växters blad
mirakel för fortbestånd
till evighetens ballad




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 482 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-10-27 21:38



Bookmark and Share


  annacecilia
Livet är ett mirakel! Tack
2013-11-05

    ej medlem längre
Bara Så fint!

"Ett frö som ger liv
djur och växters blad
mirakel för fortbestånd
till evighetens ballad"
2013-11-02

  anits VIP
Underbart skaldat
2013-11-02

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint om en del av alla de mirakler som finns...
2013-10-29

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint om en del av alla de mirakler som finns...
2013-10-29

  Piann VIP
Så fint skaldat.
2013-10-28

  Eva Helene VIP
Fin påminnelse om det mirakulösa i din vackra dikt.
2013-10-28

  aol
underbart skaldat här vännen,
2013-10-27

  Angel of love
Väldigt vacker.
2013-10-27

    ej medlem längre
Ja livet är ett mirakel och som kretsar där runtomkring. Fint poetat som vanligt.
2013-10-27

  Gerda Johansson
magi!
2013-10-27

    ej medlem längre
Mirakel i alltet, det som finns.
2013-10-27

    ej medlem längre
en väldigt fin text..
2013-10-27

  Marianne Räf
Väl funna, fina ord! :)
2013-10-27

  Carina Bendix
Jättefint skrivet!
2013-10-27

  Fredrik P. VIP
Fint komponerat om livets mirakel
där även en "simpel spindel" är en
viktig del.
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO