Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto från Cartagena, Spanien


Återvänder till höst

 

*
Återvänder till höst
och Skavsta flygplats

Höstfärgerna
värmer blickfånget
vid hemkomsten

Parkplats i morgonsolen
förlänger bilarnas skuggor

Platsen tvärrandig

*
Hon såg på själen
likt en skärgård med öar
som söker kontakt

Vissa är stora, andra små
några hamnar i periferin

Dock lyssnar alla öarna
på hennes livserfarenhet




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-27 22:06



Bookmark and Share


  Nina.H
En oväntad vändning från hemkomsten till hennes blick..
den blicken måste vara ett fenomen
i sig.. spännande läsning.
2013-10-28

  ULJO
Väl bekommet
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP