Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sängliga toner

Och sängen har hemliga zoner
av snickarens hand är den gjord
ej finnes dess like bland troner
för den har ju just dig ombord!
Och gott om den trötte den famnar
månar om dig då du hamnar
i en trädoftande snarkofag
i en så´n slumrar även jag!

Vi jäktade där kunna blunda
vi mattiga, trötta helt slut
så högt vi uppskattar så´n runda
att landa just där på minut!
Vi själar av alla valörer
bjuds in till var natt så där skön
att drömma fram nya kulörer
sängsnickaren fick dubbel lön!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-28 07:44



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt
Så Sant Så
i Rosenrött jag
Drömmer så Skönt
Snickaren är Värd
1000 Guld-Mynt i Lön
Sängen är Underbart
Skön/Kram
2013-10-29

    ej medlem längre
Underbara musikaliska toner i din så fina text!
2013-10-28

  Lars Hedlin
Fyndigt skrivet!
2013-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt