Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Betyder namndikt


Dubbelupplysare!

A lltså: Så kallas den, en dikt
K ul skrivsätt, lysa upp ord av vikt!
R akt ner i kant det står
O ch huvudordet då når
S å klart läsaren jättekvickt!
T änk, på antiken populärt
I dag ej alls påtänkt, ej nå´t värt!
K är ordrad förr då
O ch 1600 inne så...
N u bör det lysa lika: Binärt!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-28 09:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nu lärde man sig något nytt! :)
2013-10-28

  Ljusletaren
Astrostikon så bra ;.)
/kram
2013-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt