Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskling

Var är du nu
när tiden står still
i detta tomrum
Stirrar i golvet
tittar på väggar
andas tungt
och huvudet susar

Allt gör så ont
ingenting känns verkligt
förlorar tanken
blandar orden
vet varken ut eller in

Hur kan världen fungera

Saknaden värker
gör mig yr
och benen är svaga
Trots att jag visste att dagen skulle komma
den vi inte ville...
det gör så ont
det gör så ont
det gör så ont

Jag höll din hand
timme efter timme
tills du for iväg
till landet någon annan stans

Någonstans är du
det måste du
snälla....

Saknar dig i evigheters evigheter




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-28 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen