Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till en dotter


må du leva lika lycklig
och olycklig
som jag

må ditt hjärta krossas
läka
och växa sig starkare

må du finna lycka
kärlek
glädje

må dina drömmar gå i uppfyllelse

och må du aldrig sluta kämpa




Fri vers (Fri form) av lisalajsa VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-28 18:27



Bookmark and Share


    glasa VIP
känns som en fin
och underbar livsbön

jag blev lugn
och framtids
lev
lockad

av den

bra
med både
ocket
i den

FIN


2013-10-29
  > Nästa text
< Föregående

lisalajsa
lisalajsa VIP