Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerades av anits, som skrev texten Så ont, och #Birgitta Bouchts bok Tusenblad - en kvinna som snubblar


Om ensamhetens utgång

 

alternativen är få

i  en självboendes vardag

 

valet är enkelt,

alternativen

per definition två,

 

klara dig själv

eller bli hittad

som mumie

 

ett aktivt liv

är en antiförsäkring,

döden

kommer när den vill

 

och vännerna säger:

så svår att få tag på,

svarar inte på mess,

alltid utgången...

 

 

Ja. Utgången för alltid.

Inget mera.

Bara acceptera.

Livet är värt att leva!

 

2013-10-29  12:21

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-10-29 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP