Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina dagar löper väldiga kärl

I mina dagar löper väldiga kärl
snirkliga gator med snåriga trottoarer
som mynnar ut i öppna torg
där man tappar sig på ord

Det räcker att rispa sig
mot den ostämda vinden
eller att avsiktligt gå vilse
längs de väl oanade banorna

Det räcker att
släppa iväg snöret
som håller kvar synbilderna

Det finns
skyltar mot vägar i föreställning
och drypande fingrar
som antecknar i luften




Fri vers av Namdar Nasser
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-29 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Namdar Nasser
Namdar Nasser