Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterljuva minnen

Satt på balkongen
i kvällens kyla
mindes sommaren

Vi satt med ett glas vin
pratade och såg på stjärnorna
DU visade mig dem
njöt av värmen
och stundens att bara vara
och timmarna gick

Lyssnade på musik
du gav mig din
jag gav dig min
förenade i toner
av det som kändes bra
det som är sanning

Bland allvar
genom njutning
av att finnas till
så varför tänka på sen
varför sörja för tidigt

somnar på din arm

dagen fanns
och natten

idag finns tomhet
och jag lyssnar på tiden
klockan tickar vidare
och jag undrar varför








Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 281 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-31 00:21



Bookmark and Share


  queenia
vackert skrivet
2013-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen