Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson


En underbar dröm

I natt jag drömde något
som jag aldrig drömt
förut…..

Det var sommar och
jag gick barfota i
en körvägs mittfåra

Daggen i gräset
var mjuk och
len - det kittlade
under mina bara
fötter

Naturen runt visade
gröna ängar och hagar
en blå himmel samt
en ljum vind som
smekte min kind -
det kändes gott

Men vart styrde mina
steg?

Jag fick aldrig veta
men med känslan av
drömmen som fortfarande
dröjer sig kvar kan jag BARA
önska och ana…..




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 538 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-10-31 10:47



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

En vacker o skir dröm besökte,
dig i din sömn.. så fint
2013-11-07

  Maria Sundelin VIP
Det är sådana drömmar man vaknar upp och är glad av.
2013-11-07

  Nina.H
En vacker dröm.. med en känsla som dröjer sig kvar..
2013-11-07

    maija tuori

En ljuvligt dröm ...som balsam för själen.
2013-11-04

    ej medlem längre
en fantastisk början på en resa till dröm och fantasi--ÅK -lev ut dina drömmar i din fantasi
2013-11-01

  Palett
Vilken underbar dröm och så fint du skildrar den, känner och ser ängar och hagar framför mig !!
2013-10-31

    ej medlem längre
en vacker lyhörd dröm..
och tillika text och foto!
så fint...
2013-10-31

    ej medlem längre
Vilken underbar dröm i höstrusket. Sköna sommarbilder, både text och foto.
2013-10-31

  Ljusletaren
Tänkte först på Svenne Hedlund men sen så blev jag försatt i din fina dröm. En känsla att bevara. Älskar bara din fina bild/ kram
2013-10-31

  Lars Hedlin
Tack för en bra dikt!
2013-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson